Budapesti temetkezés
Nemzetközi halottszállítás
Kegyeleti kellékek
Szükséges iratok
Teendők, tudnivalók
Cégünkről
Árajánlat
Elérhetőségeink
Aevum Nemzetközi Temetkezés
Cím: 1071 Budapest, Dembinszky utca 44.
Tel: 413-6800 Fax: 413-6801
Ügyfélfogadás: Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30
E-mail:

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az AEVUM Temetkezés honlapján. Pár mondatban bemutatjuk cégünk működési területét.

A  temetkezési szakmán belül cégünk fő tevékenységi köre az elhunyt hamvasztásának megszervezése, a Budapesten történő temetések, belföldi elhunyt szállítások illetve a nemzetközi halottszállítások teljes körű ügyintézése.

Ügyfeleinket színvonalasan berendezett irodáink erre a célra kialakított helyiségeiben fogadjuk, méltó kegyeleti körülményeket biztosítva a zavartalan temetés felvételezésre. Mindegyik irodánkban kialakított kegyeleti bemutatóterem található, ahol személyesen megtekinthetőek a temetés során felhasználásra kerülő kegyeleti kellékek.

Cégünk Budapest területén jelenleg négy temetés felvételi irodát üzemeltet. Központi irodánk a belvároshoz közel az Erzsébetvárosban található, de rendelkezésre állunk még Angyalföldön, Óbudán és Újpesten is.

Vállaljuk a külföldön elhunyt magyar állampolgárok hazaszállításának külföldi ügyintézését, a szükséges okiratok, engedélyek beszerzését, az elhunyt hazaszállítását Magyarországra és igény szerint az itthoni temetés teljes körű megszervezését.

Vállaljuk továbbá a Magyarországon elhalálozott külföldi állampolgárok holttestének a megjelölt országba történő hazaszállítását teljes körű ügyintézés mellett, követségi engedély beszerzését, külföldi partner temetkezések megkeresését, bevonását a helyi temetések ügyintézésébe.

Munkatársaink segítő kész szakemberek, akik azért dolgoznak, hogy a cégünkhöz forduló hozzátartozók minden kívánságát és esetleges rendkívüli kérését a lehető legrövidebb és legdiszkrétebb módon teljesítsék.

Kérjen tőlünk árajánlatot minden további kötelezettség nélkül!

Köszönjük kitüntető figyelmét.

 
Magyar English Deutsche Italiano Francais